Choď na obsah Choď na menu
 


Euro Truck Simulator

17. 4. 2014

Keď v roku 2008 vyšiel prvý diel Euro Truck Simulátoru, aj napriek mnohým nedostatkom, zaujal početnú skupinu fanúšikov truckov, ktorých nadchol realistickým poňatím života vodiča ťahačov. Diel druhý, ktorý si v časovo neobmedzenej demoverzii môžete do sýtosti vyskúšať, odstraňuje väčšinu chýb a pridáva aj pár skvelých noviniek.

 

Na prvý pohľad Vám do očí udrie prepracovaná grafika. Už tak veľmi detailné modely ťahačov nabrali poriadnu porciu polygónov naviac. K realistickejšiemu pocitu tiež prispieva aj získanie licencie na ozajstné trucky, takže už nemusíte jazdiť v bezmenných strojoch. Rovnako je na tom aj grafika okolia a miest, ktorá bola výrazne vylepšená. To isté platí aj pre jazdný model, fyziku a efekty, najmä v oblasti počasia.

 

Samozrejmosťou je veľký záber miest a štátov, do a z ktorých budete voziť rôzne druhy nákladu. Sieť ciest a diaľnic je v Euro Truck Simulátore 2 o poznanie hustejšia. Trucky si budete môcť prispôsobiť podľa vlastného vkusu a aby ste nezablúdili, budete mať v kabíne skvele spracovanú GPS navigáciu. Českým vývojárom z SCS Software sa nový simulátor naozaj podaril.

 

Túto hru si môžete stiahnuť na www.stiahnut.sk
 

Náhľad fotografií zo zložky foto euro truck simulator

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.